An Indonesian Home That Will get Mild To Play With Stone And Concrete [Video]

42

As the long run house of a designer couple, this mission got here into the arms of TIES architects with some very particular house owner necessities. The couple wished to combine their each day working setting as a elementary piece of the puzzle, the place it could merge with the common routine at house. Due to this want for a robust work and residential life hyperlink, the 375 sq. metre home was constructed upon two main capabilities. The important house workplace is situated down on the primary, semi-basement flooring, with a welcoming residential space located upon the extent above. It’s right here {that a} towering window wraps a pitched, double-height room, and a wide ranging breeze block wall brings beautiful sunlit sample.

Try the house tour video:

Remember to subscribe to Residence Designing on Youtube for normal structure and design movies.

Did you want this text?

Share it on any of the next social media channels under to provide us your vote. Your suggestions helps us enhance.

Comments are closed.